nederland fm 538
 
De 6 beste radio-apps voor iPad en iPhone iPad MacWorld.
En als je een radiozender hebt gevonden die muziek in jouw genre draait is het altijd weer leuk om te horen waar ze je nu weer mee gaan verrassen. Als je bij het lezen van de naam Nederland.FM gelijk associaties krijgt met zenders met foute piratenmuziek, dan hoef je jezelf geen zorgen te maken. Nederland.FM is juist een app met alle Nederlandse radiozenders, dus ook alle NPO-zenders, Radio 538, Sky Radio en meer.
Radio 538 luisteren, Luister hier live naar 538 Radiozenders.FM.
Op deze radioportal kun je veilig naar radio 538 en vele andere radiozenders luisteren via een zogenaamde: https-verbinding, waardoor jouw privacy op elk moment gewaarborgd is. Radio 538 is het eerste radiostation in Nederland die met beveiligde verbindingen werkt dit geldt overigens voor alle streams van Radio 538.
Vier handige apps voor de Chromecast Audio.
Luister naar je favoriete radiozenders met de FM Nederland app. Van NPO 1 tot Radio 538, SkyRadio of 3FM: in deze app vind je ze allemaal. Hoewel podcasts in Nederland nog niet zo heel populair zijn, luisteren steeds meer mensen ernaar.
Radio 538.
Tracking cookies: Om persoonlijke profielen van je op te bouwen zodat we je gerichte content en advertenties kunnen tonen die aansluiten bij je interesses. Social cookies: Om je in staat te stellen je reactie te delen door middel van likes of commentaar.
Nederland.FM Radio luisteren via Internet, klikken en luisteren.
Radio luisteren op een iPhone. Hoe gaat dat? All About Phones.
Op het besturingssysteem van Google zit namelijk gewoon standaard een FM radio-app. iOS-gebruikers hebben wat dat betreft minder geluk. Toch kan je op verschillende manieren radio luisteren op een iPhone. Dat leggen wij je uit. Radio luisteren op een iPhone: geen standaard-apps, maar toch genoeg keuze. Dat er geen standaard radio-app meegeleverd wordt bij iPhones, betekent namelijk niet dat er geen radioapps zijn voor Apples smartphones. Sterker nog, ze zijn er in overvloed. Wij zetten er in ieder geval een paar voor je op een rij. Let er wel op dat deze apps gratis zijn, maar wel data verbruiken. Een app waarbij je direct en dus gratis uit de FM-frequenties luistert, heeft iOS helaas niet. App van jouw favoriete zender. Vrijwel iedere grote Nederlandse zender heeft zijn eigen iOS-app waarop je makkelijk radio kunt luisteren. Vaak zitten hier nog een aantal leuke extra functies bij, zoals berichten sturen naar de djs en de actuele files checken. Gelukkig zijn deze allemaal optioneel. Dus als je echt een vaste luisteraar bent, biedt de app van jouw favoriete radiostation waarschijnlijk wel soelaas. Een van de bekendste websites van Nederland heeft ook al geruime tijd een app.
Noorwegen schakelt FM uit en stapt over op DAB. Wanneer volgt Nederland? NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fa
Ook in Nederland is het de bedoeling dat we overstappen van de FM naar DAB. Volgens Jacqueline Bierhorst, project directeur bij Digital Radio NL, gaat het heel goed met de invoering van DAB in Nederland. We" hebben nu vier netwerken en een vijfde komt eraan. We hebben een netwerk van de NPO en dat is nu in heel Nederland verspreid; zowel voor buitenshuis ontvangst als binnenhuis. We hebben ook een netwerk voor de commerciƫle omroepen. Daarin zitten sowieso de negen grote landelijke commerciƫle omroepen zoals Radio 538, Sky, 100% NL, Q-Music, etcetera.
Radio 538 Wikipedia.
8 Het Vlaamse bedrijf De Persgroep nam Noordzee FM over en doopte het station enkele maanden later om in Q-music. De Persgroep hoefde niets voor Noordzee FM te betalen aan Talpa. Op 1 oktober 2007 werd Radio 538, samen met diverse programma's' van de televisiezender Tien, overgenomen door RTL Nederland.
538 Die Verruckte Stunden online luisteren via: Luister.Online.
538 Die Verruckte Stunden luisteren. Je luistert hier live online naar 538 Die Verruckte Stunden. Op Luister.Online kun je naast 538 Die Verruckte Stunden ook gemakkelijk online naar alle andere radiostations uit Nederland luisteren. Geen geluid 538 Die Verruckte Stunden.
GEPWNAGE Link Dump.

Contacteer ons